Шунки

 • Шунка Лотос пресована
 • Свинска шунка макси осолена
 • Свинска шунка макси
 • Шунка Лотос естествено черво
 • Шунков колбас
 • Пилешка Шунка макси
 • Шунка Лотос слайс
 • Шунка селска трапеза слайс
 • Шунка Древяна слайс
 • Шунка Лотос слайс
 • Свинска шунка калъп
 • Пилешка шунка калъп
 • Пилешка шунка
 • Свинско роле екстра от врат
 • Свинска шунка
 • Пилешка шунка
 • Беконово роле екстра
 • Пушено роле от свински врат
 • Пушено роле от свински бекон
Кюфтета на скара Лотос вакуум 240 гр.
Кюфтета на скара Лотос вакуум 240 гр.
Кюфтета на скара Лотос вакуум 240 гр.
Кюфтета на скара Лотос вакуум 240 гр.