Телешки разфасовки

 • Телешки гърди
 • Телешко Бон филе
 • Телешко месо с кост
 • Телешки стек
 • Телешки котлет
 • Телешко трупно – сукалчета
 • Телешки джолан с кост
 • Телешки бут с кост замразено
 • Телешки шол
 • Телешки гулаш
 • Телешко месо за готвене
 • Телешки пържоли мариновани
 • Телешка плешка без кост
 • Телешки джолан без кост
 • Говежди шол
 • Говеждо месо за готвене
 • Говеждо Контра филе
 • Говежди бут без кост
 • Говеждо месо за супи
 • Говежди стек за скара