Пилешко

 • Натурален бут тарелка
 • Натурален горен бут
 • Натурален долен бут
 • Натурална пилешка плешка
 • Натурални крила
 • Натурално филе
 • Натурално бон филе
 • Натурална пържола без кожа
 • Натурална пържола с кожа
 • Натурално обезкостено пиле
 • Пилешки трътки
 • Пилешко месо за готвене
 • Пилешки фенери
 • Пилешки шийки
 • Пилешки кости в плик
 • Продукт от пилешко месо – бутче замразено в плик
 • Продукт от пилешко месо – филе замразено в плик
 • Пушено пилешко гръбче
 • Пилешка пържола от бут без кожа – маринована
Маринован микс
Маринован микс
Пилешки бутчета
Пилешки бутчета