Варено-пушено месо

 • Сурово-пушени свински гърди
 • Варено-пушен Бекон
 • Пушени свински кости
 • Пушени ребра
 • Пушено месо за печене и скара
 • ВП Телешки шол
 • Scheufele
 • ВП врат
 • ВП бут слайс
 • СП месо от контра филе
 • Сурово-пушен врат вакуум
 • Варено-пушено рагу
 • Варено-пушен джолан без кост
 • Варено-пушени  гърди
 • Варено-пушен джолан с кост
 • Варено-пушени бузи
 • Варено-пушена флейка – глава
 • Свински бекон варено-пушен за скара
 • Варено-пушена плешка
 • Варено-пушено свинско контра филе
 • Варено-пушена флейка
 • Варено-пушена флейка
 • Сурово-пушен свински врат
 • Варено-пушени беконови пръчици
 • Сурово-пушено месо за пица
 • Варено-пушен свински бут
 • Варено-пушен свински врат
 • Варено-пушено месо
 • Варено-пушено месо от контра филе
 • Пушено пилешко бутче
 • ВП филе
 • Пушено пилешко гръбче
 • Печено Филе
 • Печен бут
 • Бекон неформован, варено-пушен, нас.
 • Жарена свинска рибица, малка
Свински бекон варено-пушен за скара
Свински бекон варено-пушен за скара