Формовани меса и други

Свински стек Пилешки стек Свински бургер Телешки бургер Свинска мас Мини бургер

Кебапчета кюфтета

Кюфте Татарско със сирене Кебапчета Кюфтета Кебапче имбис Кюфте имбис Кюфте Болярско Кебапчета Стара планина …

Наденици

Агнешко Карначе Карначе Наденица Лотос Свинска дебела Пресен суджук Телешки суджук Наденица кълцана дебела пресукана …

Раздробени

Суджук Лотос Телешки Суджук Лотос Славянска Суджук Лотос Тракиянска оплетка Пикантен суджук Суджук Лотос  Макси …

Готови храни

Саздърма Кюфтета на скара Кебапчета на скара Пилешка мешана скара Кебапче на скара Печено руло …

Шпекови

Сух шпек Древяна Макси Унгарски салам Шпеков салам Шпек вакуум Сервилат БДС Сух шпек Лотос …

Варено-пушено месо

Сурово-пушени свински гърди Варено-пушен Бекон Пушени свински кости Пушени ребра Пушено месо за печене и …

Карантия

Агнешки глави Телешки опашки Телешки език Телешки черен дроб Телешки далак Телешки бъбреци Агнешки дроб …

Агнешко

Агнешки котлет Агнешка задна четвъртина Агнешка предна четвъртина Агнешки гърди Агне цяло без глава Агнешка …

Шунки

Шунка Лотос пресована Свинска шунка макси осолена Свинска шунка макси Шунка Лотос естествено черво Шунков …

Малотрайни

Бабек за сушене Суджук Лотос за сушене Ловджийска наденица Телешки салам Кренвирш Наденица сурово-пушена Камчия …

Нераздробени сурово-сушени

Пилешка пастърма Пастърма Лотос Натурална Пастърма Лотос Кайзер Врат Лотос Тракия Роле Трапезица ХТСХ Филе …

Пилешко

Натурален бут тарелка Натурален горен бут Натурален долен бут Натурална пилешка плешка Натурални крила Натурално …

Свински разфасовки

Сланина солена Сланина кайзерована с праз Сланина кайзерована с червен пипер Свински котлет Свински врат …

Телешки разфасовки

Телешки гърди Телешко Бон филе Телешко месо с кост Телешки стек Телешки котлет Телешко трупно …

Кайми

Кайма универсална Кайма с подправки Кайма от свинска плешка Бабекова кайма Телешка кайма натурална Кайма …