®
за вкуса на сушеното месо

ЛОТОС ООД

"ЛОТОС" ООД официално отвори врати в Димитровград през месец май 2007г.

Днес "ЛОТОС" ООД е сред водещите у нас производители на сурово-сушени и пресни месни продукти от телешко, свинско, агнешко и пилешко месо. Асортиментът на фирмата е изключително богат, като всички продукти се продават с търговската марка „ЛОТОС”, “Селска Трапеза”, „Древяна”, „Тракиянска Оплетка” и „Славянска”. Произвеждат се по традиционни рецепти, съобразени с вкуса и предпочитанията на многобройните си потребители.
Фирмената политика е насочена към гарантирано високо качество и безопасност на продуктите с нашите търговски марки. Въведена е стриктна система за контрол, съчетаваща спазване изискванията на българските и европейски стандарти както в самото производството, така и на суровините. Контролът на качеството се осъществява по американската система за самоконтрол НАССР както и IFS, която е международна сертификация за храни, създадена от самите търговски вериги и осигурява сигурност и безопастност в още по-широки граници от всички останали.
„ЛОТОС” ООД предлага своите продукти на територията на цялата страна. Разполага с модерен автопарк, с който осигурява бърза и навременна дистрибуция, гарантираща запазване качеството на продуктите за максимално дълго време.
Наши клиенти са утвърдени търговски вериги като: МЕТРО Кеш енд Кери , Кауфланд, Билла България, Фантастико.
Продуктите на „Лотос“ се дистрибутират от множество едрови търговци в страната и чужбина, като по този начин достигат и до най-малките магазини и ресторанти.